Što "dobivam" ako postanem zadrugar Info Sektora?

Evo samo nekih od prednosti postati član Info Sektora, bilo da ste pojedinac ili već imate tvrtku/obrt :

A) Legalno poslovanje
Time što se odlučite postati zadrugar dobivate mogućnost potpuno legalno poslovati, a bez troškova osnivanja i funkcioniranja jednog trgovačkog društva ili obrta. Drugim riječima, legalno poslujete bez da imate teret i obaveze jednog poduzetnika. Vi obavljate poslove, zadruga izdaje R1 račun, naplaćuje, i Vama isplaćuje Vašu zaradu.

B) Minimizacija troškova poslovanja zajedničkom organizacijom
Na mnogim mjestima zajedničko udruživanje u jednu organizaciju donosi uštede - primjerice plaćamo samo jedne knjigovodstvene troškove, jedne troškove ureda, jedan porez na dobit i ostale poreze, prireze i ine dadžbine. U suprotnom, da svatko ima svoj obrt ili tvrtku, svi bi plaćali isti trošak N puta.

C) Ogrupnjivanje i nastupanje Zadruge u ime svih zadrugara
Info Sektor će s vremenom okupljati sve veći broj IT stručnjaka, a time raste i kredibilitet naše Zadruge na poslovnom IT tržištu, bilo u Hrvatskoj, ili inozemstvu. Uz podršku Zadruge (svojom tvrtkom, pravnim statusom, zajedničkim referencama radova, dobrim bonitetom, solventnošću  i sl.) i svaki zadrugar dobiva veći poslovni kredibilitet. A udruživanjem potrebnog broja zadrugara u zajedničku interesnu skupinu moguće je zajedničko natjecanje za veće poslove.

D) Zadruga pronalazi informatičke poslove i angažman za zadrugare, osobito u inozemstvu
Zadruga će aktivno raditi na pronalaženju poslova za svoje zadrugare, s osobitim naglaskom na inozemno IT tržište.

E) Povoljnija nabava informatičke robe i usluga za zadrugare
Bilo da se bavite hardverom, ili morate kupiti specijalizirani softver, pretplate na određene usluge ili servise - Zadruga može pomoći u dobivaju povoljnije cijene. Zajedničkom nabavom postižemo kvantitativne rabate kod veleprodajnih partnera, pa će npr. naši hardveraši će zbrajanjem svojih količina narudžbi hardver zajednički pridonositi poboljšanju rabatnih skala.

F) Tečajevi, obuke i stručne specijalizacije zadrugara
Info Sektoru kao IT zadruzi u cilju je imati što bolje eksperte s bilo kojeg područja ICT-a. Stoga ćemo uložiti velike napore i subvencionirati školovanja, tečajeve, obuke i specijalizacije naših zadrugara, ovisno o mogućnostima i tržišnim potrebama.

XY) I mnoge, mnoge druge mogućnosti i pogodnosti za zadrugare ...
Zatražite informativni razgovor i saznajte više!

Login or Register

Facebook user?

You can use your Facebook account to sign into our site.

fb iconLog in with Facebook

LOG IN